Familieuitjes

Familieuitjes zijn waardevolle momenten. Hiervoor bieden wij graag activiteiten die veel plezier zullen opleveren. Ook zorgen we er graag voor dat alle generaties kunnen participeren. Zo hebt u met heel uw familie een leuke dag. Hieronder een greep uit de mogelijkheden.

Al onze activiteiten.

Competitief zeer uitdagend..

GELD CHAOS

Geld Chaos is een veel omvattend spel met als doel om zo veel mogelijk cash te verzamelen. Jullie gaan als team op zoek naar opdrachten die in de stad verspreid zijn. Bij het vervullen van de verschillende opdrachten is veel geld te verdienen. Maar let op! Er zijn kapers op de kust. In dit spel mag ook geroofd worden. Tactisch spelen is daarom een must. Tactiek, vaardigheden en alertheid zijn kernwoorden voor Geld Chaos. Lukt het jouw team om in korte tijd schatrijk te worden?

Neem direct contact op!

+-2 uur

8 t/m 70 personen

Vanaf €14,50 p.p.

Inclusief prijsje

Zenuwslopend en doordacht..

DE BOM

De Bom is een zenuwslopend spel waarbij alles draait om verbinding. Bij dit spel is het alles.. of niets! Jullie team draagt namelijk een bomkoffer met zich mee. Geboeid aan één van jullie waardevolle teamgenoten dragen jullie de bom iedere stap bij je. Totdat; de code van de koffer gevonden is. Dit zal echter niet eenvoudig zijn. Iedere aanwijzing zal leiden naar de volgende. Een grote variatie aan opdrachten staan tussen jullie en de overwinning. Maar alleen bij een foutloos resultaat zijn de code én de beloning te vinden. Durven jullie het aan?

Neem direct contact op!

+-2,5 uur

6 t/m 18 personen

Vanaf €22,50 p.p.

Mooie prijs te winnen!

Een spel als geen ander!

Forestgame HUNTED

HUNTED speelt zich af in een bijzondere bosrijke omgeving. Deze ‘forestgame’ heeft vele aspecten. Door het navigeren per GPS en het communiceren via portofoons proberen jullie samen met een ander team het HUNTED extractiepunt te behalen. Gedurende deze tocht en het voltooien van opdrachten blijft de adrenaline hoog. Er kan namelijk ieder moment een hunter opduiken om jullie te onderscheppen. Lukt het jullie om het extractiepunt binnen de tijd te behalen??

Neem direct contact op!

+- 3 uur

6 t/m 36 personen

Vanaf €36,- p.p.

Alleen hier te boeken

Sportief genieten..

Mountainbike tocht

Onder begeleiding van een zeer ervaren instructeur nemen we u mee over het mooiste natuurgebied van Nederland, de Veluwe. Zowel de ervaren mountainbiker als de beginner kunnen zich hier naar hartenlust vermaken. Een combinatie van onverharde wegen en geliefde singletracks (enkelsporige paden) brengen u door een grote afwisseling in natuur. Geniet actief van de verschillende bossen, heide, zandverstuivingen en prachtige vergezichten. En met een beetje geluk komen er ook deze keer weer herten of zwijnen in zicht. De instructeur helpt u met veel plezier om deze avontuurlijke tocht veilig en vrolijk af te leggen.

Neem direct contact op!

In overleg

6 t/m 36 personen

Vanaf €16,50 p.p.

Inclusief mountainbike en toebehoren vanaf €33,- p.p.

Ontspannen genieten..

Een kar gezelligheid

Plezier, ontmoeting en gezelligheid komen hier allemaal samen. Al klootschietend gaat er een bolderkar met u mee. Deze is gevuld met heerlijke drankjes en versnaperingen. Warm, koud en indien gewenst ook alcoholisch. Zo heeft u tijd voor ontspanning en ontmoeting tijdens de activiteit. Maar uw competitieve eigenschappen komen ook zeker van pas. Het is en blijft het doel om met zo min mogelijk worpen de natuurlijke route af te leggen.

Neem direct contact op!

+- 3 uur

8 t/m 42 personen

Vanaf €15,- p.p.

Aan te passen aan uw voorkeuren

Recht in de roos..

Boogschieten

Boogschieten als activiteit is altijd een succes. Zowel de beginneling als de gevorderde brengen wij naar een nieuw niveau. Na een degelijke uitleg mag er op meerdere banen geoefend worden. Met de laatste tips op zak gaan we er dan toch echt voor. Bij een goed schot bereikt de peil een snelheid van ongeveer 150 km/h. Maar weet je ook de roos te raken?

Neem direct contact op!

+- 1 uur

6 t/m 20 personen

Vanaf €13,- p.p.

Op locatie en in arrangement mogelijk

Een waar hoogtepunt..

Mobiele klimwand

Met deze klimwand van bijna 7 meter hoog staat er een ware blikvanger. Eenmaal gezekerd door onze instructeur kunt u kiezen uit twee routes. Door het gebruik van verschillende klimgrepen hebben we de wand zo veel mogelijk op een echte rots laten lijken. De top behalen kan soms moeilijker zijn dan het lijkt. Maar als het dan lukt, vergeet dan niet van het uitzicht te genieten.

Neem direct contact op!

Vanaf 4 uur

10 t/m 200 personen

Vanaf €3,- p.p.

Op locatie en in arrangement mogelijk

ANDERE WENSEN?

Niet alle wensen passen in een standaard programma of op een standaard locatie. Met de ervaring die we in huis hebben is er bijzonder veel mogelijk. Daarom kijken we graag of we uw wensen kunnen vervullen. Bel ons via 0625033830 of stuur uw wens hier in. Wij verbazen u graag.

VRAGEN?

Heb je een vraag en wil je meer informatie over een bepaalde activiteit, programma of dagindeling hebben? Wij denken er graag mee. Vul onderstaand je nummer in om terug gebeld te worden.

Liever zelf contact opnemen? Bel 06 25 03 38 30. Of klik hier om je vraag in te vullen.