Origineel uitje

Uw wensen zijn onze uitdaging. Daarom bieden we activiteiten die totaal naar wens in te richten zijn. Maar daar stopt het niet. Wij zetten ons graag in om ook buiten de gebaande paden te gaan. Schroom niet om ons hiervoor te contacten.

Al onze activiteiten.

Doelbewust actief..

Teambuilding / teamtraining

Iedere groep mensen die gezamenlijk een doel nastreven noemen we een team. En zoals alle teams weten is een goede samenwerking niet vanzelfsprekend. Ter bevordering hiervan hebben wij een teamtraining gevormd. In een serie van samenwerkingsactiviteiten zal snel duidelijk worden in welke aspecten jullie kracht ligt, maar ook waar nog winst te behalen is. Een variëteit aan activiteiten geeft het team de mogelijkheid om de verkregen feedback direct toe te passen. Hierdoor krijgt het team zelf alle tools in handen om hun doelen efficienter en plezieriger te behalen.

Neem direct contact op!

+- 2,5 uur

8 t/m 36 personen

Vanaf €38,50 p.p.

Ook mogelijk op locatie en/of met catering

ANDERE WENSEN?

Niet alle wensen passen in een standaard programma of op een standaard locatie. Met de ervaring die we in huis hebben is er bijzonder veel mogelijk. Daarom kijken we graag of we in goed overleg uw wensen kunnen vervullen. Een abseil? een spelmiddag? Een mountainbike tocht? Of iets anders waar men nog lang over door zal praten.. Wij denken erg graag met u mee. Stuur uw email naar info@veluwegroepsuitjes.nl (contactpersoon: Wesley Troost) en u zult zo spoedig mogelijk een reactie ontvangen.

HEY HOI!

Super leuk om met jou in contact te komen en ik zou graag willen weten waar ik je mee kan helpen. Heb je een vraag en wil je meer informatie over een bepaalde activiteit, programma of dagindeling hebben? Natuurlijk denk ik graag met je mee. Ga naar de contactpagina of bel me op 06 25 03 38 30. Liever dat ik jou terug bel om met je met je  mee te denken? Laat even je nummer achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op:

[caldera_form id=”CF5ae22ad2dfefe”]