wesleyveluwergroepsuitjes

Even bellen? Leuk!
Bekijk de contactpagina voor mijn contactgegevens!

- Meer dan 0 jaar ervaring!
- Meer dan 0 groepen begeleid!
- Al 0 mtb banden geplakt!

Groepsuitjes op de veluwe

Wie?

Veluwegroepsuitjes is in het leven geroepen door Wesley Troost. Wesley heeft jarenlange ervaring als outdoor instructeur. Zijn carrière begon in het buitenland als (groeps)instructeur voor extreme sporten, zoals raften, mountainbiken en canyoning.

Waar?

Een mooi stuk natuur centraal in Nederland: de Veluwe. Waar gezellige stadjes zoals Harderwijk zich afwisselen met schitterende bossen en heidegebieden. Het geeft alle mogelijkheden die je wilt: mensen samen brengen door plezier, avontuur, uitdaging en samenwerking.  Benieuwd naar activiteiten op locatie? Neem contact met ons op.

Wat?

  • Activiteiten die plezier brengen bij groepen bestaande uit bijvoorbeeld familie, vrienden of collega’s. Originaliteit en kwaliteit zijn voor Veluwegroepsuitjes van grote prioriteit om voor jullie een onvergetelijk en onbezorgd event neer te zetten.
  • Uitjes waarbij er een mooie balans is tussen ontspanning en spanning, waardoor de deelnemers zich bijna in een andere wereld bevinden en even helemaal opgaan in de activiteit. Een krachtige balans tussen fysiek en mentaal actief zijn in een ‘real life’ puzzel.
  • Doordachte oefeningen en trainingen die een team versterken en die reflectie teweeg brengen. Activiteiten die als het ware een spiegel voor het groepsproces vormen. Met ervaren instructeurs die mogelijkheden bieden om tot een nieuw niveau te komen.
logobikeguide

Bikeguide

Bike Guide is hét adres voor mountainbiken in Nederland. Wij verhuren mountainbikes, begeleiden tochten en geven clinics.  Ook voor de beste trips in heel Europa ben je bij Bike Guide aan het goede adres!

logoeventmate

Eventmate

Eventmate is een full-service evenementenorganisatie uit Kampen dat is gespecialiseerd in bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familieuitjes. Inmiddels verzorgen wij deze in meer dan 12 steden maar zijn we ook flexibel inzetbaar op een locatie naar wens.

loyaltyride

Loyaltyride

LoyaltyRide is de plek voor het huren van een oldtimer in Nederland. LoyaltyRide verhuurt trouwauto’s, trouwbussen en oldtimerbusjes voor iedere speciale gelegenheid. LoyaltyRide verhuurt oldtimers van particuliere eigenaren en is overal in Nederland te vinden. Ook voor camperverhuur ben je bij LoyaltyRide aan het juiste adres! Klik op de foto voor de website.

campaya.nl

Campaya.nl

Op zoek naar een vakantiehuis of accommodatie? Bij Campaya ga je het vinden! Via onderstaande link vind je een zeer ruim aanbod wereldwijd!! Huur je vakantiehuis of accommodatie hier: https://www.campaya.nl/

Of klik op het logo om direct het aanbod in Gelderland te onderzoeken.

Brainwire  / Graffishh

“Samen sluiten wij de handen ineen om visueel uw doelgroep te bereiken.”