Sportief uitje

Hier vind u licht actieve competitiespelen, zoals The Phone. Maar ook activiteiten die naar wens zeer intensief opgezet kunnen worden, zoals de Mountainbike tocht. Kortom; activiteiten met een mogelijk sportief karakter.

Al onze activiteiten.

Uitdagend en spiegelend

CLINIC SCHAPENDRIJVEN

Als er één schaap over de dam is…
Maar hoe krijg je een schaap over een dam? Hoe krijg je een schaap überhaupt in beweging? En wat als je met meerdere schapen te maken hebt?
Een herder en een coach helpen jullie geduldig op weg. Maar het drijven is aan jullie. Al snel zal er gemerkt worden dat de schapen op jou en jullie reageren. Welk gedrag is er zichtbaar? En kunnen jullie als team tot juiste methodes komen? Wij helpen jullie graag om de focus op het plezier en/of de vorderingen te onderstrepen.

Neem direct contact op!

+/- 3 uur

9 t/m 60 personen

Vanaf €35,- p.p.

Gelieve ruim van tevoren reserveren

Een spel als geen ander!

FORRESTGAME HUNTED

HUNTED speelt zich af in een bijzondere bosrijke omgeving. Deze ‘forrestgame’ heeft vele aspecten. Door het navigeren per GPS en het communiceren via portofoons proberen jullie samen met een ander team het HUNTED extractiepunt te behalen. Gedurende deze tocht en het voltooien van opdrachten blijft de adrenaline hoog. Er kan namelijk ieder moment een hunter opduiken om jullie te onderscheppen. Lukt het jullie om het extractiepunt binnen de tijd te behalen??

Neem direct contact op!

+/- 3 uur

8 t/m 36 personen

Vanaf €38,- p.p.

Alleen hier te boeken

Competatief zeer uitdagend..

GELD CHAOS

Geld Chaos is een veel omvattend spel met als doel om zo veel mogelijk cash te verzamelen. Jullie gaan als team op zoek naar opdrachten die in de stad verspreid zijn. Bij het vervullen van de verschillende opdrachten is veel geld te verdienen. Maar let op! Er zijn kapers op de kust. In dit spel mag ook geroofd worden. Tactisch spelen is daarom een must. Tactiek, vaardigheden en alertheid zijn kernwoorden voor Geld Chaos. Lukt het jouw team om in korte tijd schatrijk te worden?

Neem direct contact op!

+-2 uur

10 t/m 100 personen

Vanaf €18,50 p.p.

Inclusief prijsje

Een ware hype..

TRIKE TOUR

Trikke tours zijn een ware hype. Het combineert fun met fysiek actief zijn. Met de juiste bewegingen zijn op deze driewieler grote snelheden te behalen. Een zeer originele manier van voortbewegen. Combineer dit met de juiste omgeving en plezier is gegarandeerd. De route brengt u door een gevarieerde natuur. En indien gewenst kunnen er onderweg ook activiteiten ondernomen worden. Een leuke beleving voor het hele gezelschap.

Neem direct contact op!

In overleg

10 t/m 22 personen

Vanaf €21,50 p.p.

Ook mogelijk i.c.m. activiteiten

Sportief genieten..

Mountainbike tocht

Onder begeleiding van een zeer ervaren instructeur nemen we u mee over het mooiste natuurgebied van Nederland, de Veluwe. Zowel de ervaren mountainbiker als de beginner kunnen zich hier naar hartelust vermaken. Een combinatie van onverharde wegen en geliefde singletracks (enkelsporige paden) brengen u door een grote afwisseling in natuur. Geniet actief van de verschillende bossen, heide, zandverstuivingen en prachtige vergezichten. En met een beetje geluk komen er ook deze keer weer herten of zwijnen in zicht. De instructeur helpt u met veel plezier om deze avontuurlijke tocht veilig en vrolijk af te leggen.

Neem direct contact op!

In overleg

8 t/m 36 personen

Vanaf €38,50 p.p.

Ook mogelijk als arrangement met catering

Hollands plezier op maat..

Tandemtocht

Iedereen die het al eens gedaan heeft weet het; een tandem is een hele andere fietservaring dan normaal. Vaak levert dit hilarische taferelen op. Bij ons maken wij uw tandemtocht geheel naar wens. Een hapje eten tussendoor? Misschien een aantal teambuildingsactiviteiten? Het is allemaal mogelijk. En waar zou zich dit beter kunnen afspelen dan op de Veluwe? Dit is met recht nog altijd een geweldige activiteit.

Neem direct contact op!

In overleg

10 t/m 200 personen

Vanaf €25,50 p.p.

Op maat gemaakt

ANDERE WENSEN?

Niet alle wensen passen in een standaard programma of op een standaard locatie. Met de ervaring die we in huis hebben is er bijzonder veel mogelijk. Daarom kijken we graag of we in goed overleg uw wensen kunnen vervullen. Een abseil? een spelmiddag? Een mountainbike tocht? Of iets anders waar men nog lang over door zal praten.. Wij denken erg graag met u mee. Stuur uw email naar info@veluwegroepsuitjes.nl (contactpersoon: Wesley Troost) en u zult zo spoedig mogelijk een reactie ontvangen.

HEY HOI!

Super leuk om met jou in contact te komen en ik zou graag willen weten waar ik je mee kan helpen. Heb je een vraag en wil je meer informatie over een bepaalde activiteit, programma of dagindeling hebben? Natuurlijk denk ik graag met je mee. Ga naar de contactpagina of bel me op 06 25 03 38 30. Liever dat ik jou terug bel om met je met je  mee te denken? Laat even je nummer achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op:

[caldera_form id=”CF5ae22ad2dfefe”]