Origineel uitje

De trots van Veluwegroepsuitjes; onze originele uitjes! Wij bieden graag activiteiten aan die nergens anders te vinden zijn. En daar maken wij geen half werk van. Niet voor niets zijn deze uitjes vaak onze meest geboekte activiteiten. Vernieuwend, leuk en origineel.

Al onze activiteiten.

Competitief zeer uitdagend..

GELD CHAOS

Geld Chaos is een veel omvattend spel met als doel om zo veel mogelijk cash te verzamelen. Jullie gaan als team op zoek naar opdrachten die in de stad verspreid zijn. Bij het vervullen van de verschillende opdrachten is veel geld te verdienen. Maar let op! Er zijn kapers op de kust. In dit spel mag ook geroofd worden. Tactisch spelen is daarom een must. Tactiek, vaardigheden en alertheid zijn kernwoorden voor Geld Chaos. Lukt het jouw team om in korte tijd schatrijk te worden?

Neem direct contact op!

+-2 uur

10 t/m 100 personen

Vanaf €18,50 p.p.

Inclusief prijsje

Zenuwslopend en doordacht..

DE BOM

De Bom is een zenuwslopend spel waarbij alles draait om verbinding. Bij dit spel is het alles.. of niets! Jullie team draagt namelijk een bomkoffer met zich mee. Geboeid aan één van jullie waardevolle teamgenoten dragen jullie de bom iedere stap bij je. Totdat; de code van de koffer gevonden is. Dit zal echter niet eenvoudig zijn. Iedere aanwijzing zal leiden naar de volgende. Een grote variatie aan opdrachten staan tussen jullie en de overwinning. Maar alleen bij een foutloos resultaat zijn de code én de beloning te vinden. Durven jullie het aan?

Neem direct contact op!

+-2,5 uur

8 t/m 18 personen

Vanaf €28,50 p.p.

Mooie prijs te winnen!

Een spel als geen ander!

Forestgame HUNTED

HUNTED speelt zich af in een bijzondere bosrijke omgeving. Deze ‘forestgame’ heeft vele aspecten. Door het navigeren per GPS en het communiceren via portofoons proberen jullie samen met een ander team het HUNTED extractiepunt te behalen. Gedurende deze tocht en het voltooien van opdrachten blijft de adrenaline hoog. Er kan namelijk ieder moment een hunter opduiken om jullie te onderscheppen. Lukt het jullie om het extractiepunt binnen de tijd te behalen??

Neem direct contact op!

+- 3 uur

8 t/m 36 personen

Vanaf €38,- p.p.

Alleen hier te boeken

Uitdagend en spiegelend..

Clinic Schapendrijven

Als er één schaap over de dam is… Maar hoe krijg je een schaap over een dam? Hoe krijg je een schaap überhaupt in beweging? En wat als je met meerdere schapen te maken hebt? Een herder en een coach helpen jullie geduldig op weg. Maar het drijven is aan jullie. Al snel zal er gemerkt worden dat de schapen op jou en jullie reageren. Welk gedrag is er zichtbaar? En kunnen jullie als team tot juiste methodes komen? Wij helpen jullie graag om de focus op het plezier en/of de vorderingen te onderstrepen.

Neem direct contact op!

+- 3 uur

9 t/m 60 personen

Vanaf €36,- p.p.

Gelieve ruim van tevoren reserveren

Ontspannen genieten..

Een kar gezelligheid

Plezier, ontmoeting en gezelligheid komen hier allemaal samen. Al klootschietend gaat er een bolderkar met u mee. Deze is gevuld met heerlijke drankjes en versnaperingen. Warm, koud en indien gewenst ook alcoholisch. Zo heeft u tijd voor ontspanning en ontmoeting tijdens de activiteit. Maar uw competitieve eigenschappen komen ook zeker van pas. Het is en blijft het doel om met zo min mogelijk worpen de natuurlijke route af te leggen.

Neem direct contact op!

+- 3 uur

10 t/m 42 personen

Vanaf €17,50 p.p.

Aan te passen aan uw voorkeuren

Een waar hoogtepunt..

Mobiele klimwand

Met deze klimwand van bijna 7 meter hoog staat er een ware blikvanger. Eenmaal gezekerd door onze instructeur kunt u kiezen uit twee routes. Door het gebruik van verschillende klimgrepen hebben we de wand zo veel mogelijk op een echte rots laten lijken. De top behalen kan soms moeilijker zijn dan het lijkt. Maar als het dan lukt, vergeet dan niet van het uitzicht te genieten.

Neem direct contact op!

Vanaf 4 uur

10 t/m 200 personen

Vanaf €5,- p.p.

Op locatie en in arrangement mogelijk

ANDERE WENSEN?

Niet alle wensen passen in een standaard programma of op een standaard locatie. Met de ervaring die we in huis hebben is er bijzonder veel mogelijk. Daarom kijken we graag of we uw wensen kunnen vervullen. Bel ons via 0625033830 of stuur uw wens hier in. Wij verbazen u graag.

VRAGEN?

Heb je een vraag en wil je meer informatie over een bepaalde activiteit, programma of dagindeling hebben? Wij denken er graag mee. Vul onderstaand je nummer in om terug gebeld te worden.

Liever zelf contact opnemen? Bel 06 25 03 38 30. Of klik hier om je vraag in te vullen.

[caldera_form id=”CF5ae22ad2dfefe”]