Origineel uitje

Outdoor activiteiten lenen zich perfect voor doordachte teamtraining. Samen met jullie team zoeken wij graag de diepere laag op. Deze activiteiten bieden voldoende uitdaging en zijn zeer leerzaam maar ook gewoon leuk.

Al onze activiteiten.

Zenuwslopend en doordacht..

DE BOM

De Bom is een zenuwslopend spel waarbij alles draait om verbinding. Bij dit spel is het alles.. of niets! Jullie team draagt namelijk een bomkoffer met zich mee. Geboeid aan één van jullie waardevolle teamgenoten dragen jullie de bom iedere stap bij je. Totdat; de code van de koffer gevonden is. Dit zal echter niet eenvoudig zijn. Iedere aanwijzing zal leiden naar de volgende. Een grote variatie aan opdrachten staan tussen jullie en de overwinning. Maar alleen bij een foutloos resultaat zijn de code én de beloning te vinden. Durven jullie het aan?

Neem direct contact op!

+-2,5 uur

6 t/m 18 personen

Vanaf €22,50 p.p.

Mooie prijs te winnen!

Hollands plezier op maat..

Tandemtocht

Iedereen die het al eens gedaan heeft weet het; een tandem is een hele andere fietservaring dan normaal. Vaak levert dit hilarische taferelen op. Bij ons maken wij uw tandemtocht geheel naar wens. Een hapje eten tussendoor? Misschien een aantal teambuildingsactiviteiten? Het is allemaal mogelijk. En waar zou zich dit beter kunnen afspelen dan op de Veluwe? Dit is met recht nog altijd een geweldige activiteit.

Neem direct contact op!

In overleg

10 t/m 200 personen

Vanaf €17,50 p.p.

Op maat gemaakt

Doelbewust actief..

Teambuilding / teamtraining

Iedere groep mensen die gezamenlijk een doel nastreven noemen we een team. En zoals alle teams weten is een goede samenwerking niet vanzelfsprekend. Ter bevordering hiervan hebben wij een teamtraining gevormd. In een serie van samenwerkingsactiviteiten zal snel duidelijk worden in welke aspecten jullie kracht ligt, maar ook waar nog winst te behalen is. Een variëteit aan activiteiten geeft het team de mogelijkheid om de verkregen feedback direct toe te passen. Hierdoor krijgt het team zelf alle tools in handen om hun doelen efficienter en plezieriger te behalen.

Neem direct contact op!

+- 2,5 uur

8 t/m 36 personen

Vanaf €32,50 p.p.

Ook mogelijk op locatie en/of met catering

ANDERE WENSEN?

Niet alle wensen passen in een standaard programma of op een standaard locatie. Met de ervaring die we in huis hebben is er bijzonder veel mogelijk. Daarom kijken we graag of we in goed overleg uw wensen kunnen vervullen. Een abseil? een spelmiddag? Een mountainbike tocht? Of iets anders waar men nog lang over door zal praten.. Wij denken erg graag met u mee. Stuur uw email naar info@veluwegroepsuitjes.nl (contactpersoon: Wesley Troost) en u zult zo spoedig mogelijk een reactie ontvangen.

HEY HOI!

Super leuk om met jou in contact te komen en ik zou graag willen weten waar ik je mee kan helpen. Heb je een vraag en wil je meer informatie over een bepaalde activiteit, programma of dagindeling hebben? Natuurlijk denk ik graag met je mee. Ga naar de contactpagina of bel me op 06 25 03 38 30. Liever dat ik jou terug bel om met je met je  mee te denken? Laat even je nummer achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op: