Origineel uitje

Een vrijgezellenfeest krijg je maar één keer. Het moet dus gegarandeerd leuk zijn! En het liefst ook nog een beetje origineel. Zie hieronder welke opties wij hiervoor hebben klaargezet voor jullie.

Al onze activiteiten.

Spannend en actief..

THE PHONE

In The Phone draait alles om de Mystery Caller. Een onbekende stem aan de andere kant van de lijn stuurt jullie op een ontdekkingstocht. Steeds opnieuw voorziet The Mystery Caller jullie telefonisch van nieuwe opdrachten. Er is maar één manier om er achter te komen wie zich aan de andere kant van de lijn bevindt. Namelijk, door de juiste antwoorden te geven op de opdrachten. Deze opdrachten spelen zich allen af rondom het historische hart van Harderwijk. Weten jullie de Mystery Caller te ontmaskeren?

Neem direct contact op!

+-2 uur

8 t/m 42 personen

Vanaf €19,50 p.p.

Aan te passen aan uw voorkeuren

Zenuwslopend en doordacht..

DE BOM

De Bom is een zenuwslopend spel waarbij alles draait om verbinding. Bij dit spel is het alles.. of niets! Jullie team draagt namelijk een bomkoffer met zich mee. Geboeid aan één van jullie waardevolle teamgenoten dragen jullie de bom iedere stap bij je. Totdat; de code van de koffer gevonden is. Dit zal echter niet eenvoudig zijn. Iedere aanwijzing zal leiden naar de volgende. Een grote variatie aan opdrachten staan tussen jullie en de overwinning. Maar alleen bij een foutloos resultaat zijn de code én de beloning te vinden. Durven jullie het aan?

Neem direct contact op!

+-2,5 uur

6 t/m 18 personen

Vanaf €22,50 p.p.

Mooie prijs te winnen!

Een ware hype..

TRIKE TOUR

Trikke tours zijn een ware hype. Het combineert fun met fysiek actief zijn. Met de juiste bewegingen zijn op deze driewieler grote snelheden te behalen. Een zeer originele manier van voortbewegen. Combineer dit met de juiste omgeving en plezier is gegarandeerd. De route brengt u door een gevarieerde natuur. En indien gewenst kunnen er onderweg ook activiteiten ondernomen worden. Een leuke beleving voor het hele gezelschap.

Neem direct contact op!

In overleg

10 t/m 22 personen

Vanaf €21,50 p.p.

Ook mogelijk i.c.m. activiteiten

Hollands plezier op maat..

Tandemtocht

Iedereen die het al eens gedaan heeft weet het; een tandem is een hele andere fietservaring dan normaal. Vaak levert dit hilarische taferelen op. Bij ons maken wij uw tandemtocht geheel naar wens. Een hapje eten tussendoor? Misschien een aantal teambuildingsactiviteiten? Het is allemaal mogelijk. En waar zou zich dit beter kunnen afspelen dan op de Veluwe? Dit is met recht nog altijd een geweldige activiteit.

Neem direct contact op!

In overleg

10 t/m 200 personen

Vanaf €17,50 p.p.

Op maat gemaakt

Ontspannen genieten..

Een kar gezelligheid

Plezier, ontmoeting en gezelligheid komen hier allemaal samen. Al klootschietend gaat er een bolderkar met u mee. Deze is gevuld met heerlijke drankjes en versnaperingen. Warm, koud en indien gewenst ook alcoholisch. Zo heeft u tijd voor ontspanning en ontmoeting tijdens de activiteit. Maar uw competitieve eigenschappen komen ook zeker van pas. Het is en blijft het doel om met zo min mogelijk worpen de natuurlijke route af te leggen.

Neem direct contact op!

+- 2 uur

8 t/m 42 personen

Vanaf €15,- p.p.

Aan te passen aan uw voorkeuren

ANDERE WENSEN?

Niet alle wensen passen in een standaard programma of op een standaard locatie. Met de ervaring die we in huis hebben is er bijzonder veel mogelijk. Daarom kijken we graag of we in goed overleg uw wensen kunnen vervullen. Een abseil? een spelmiddag? Een mountainbike tocht? Of iets anders waar men nog lang over door zal praten.. Wij denken erg graag met u mee. Stuur uw email naar info@veluwegroepsuitjes.nl (contactpersoon: Wesley Troost) en u zult zo spoedig mogelijk een reactie ontvangen.

HEY HOI!

Super leuk om met jou in contact te komen en ik zou graag willen weten waar ik je mee kan helpen. Heb je een vraag en wil je meer informatie over een bepaalde activiteit, programma of dagindeling hebben? Natuurlijk denk ik graag met je mee. Ga naar de contactpagina of bel me op 06 25 03 38 30. Liever dat ik jou terug bel om met je met je  mee te denken? Laat even je nummer achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op: